Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Disturbia - Review




Περίληψη: H σειρά εστιάζει στον Kale Brecht, έναν 17χρονο που έχασε τον πατέρα του σε ένα δυστύχημα και ζει μόνος με τη μητέρα του. Μία μέρα στο σχολείο ένας καθηγητής θα τον προσβάλλει με συνέπεια ο Κάιλ να του επιτεθεί και έτσι υποβάλλεται ο νέος σε 3 μήνες κατ' οίκον περιορισμό. Έτσι θα του βάλουν έναν ανιχνευτή στο πόδι του και δε θα μπορεί να βγει έξω από το σπίτι του σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 μέτρων. Έχοντας πεθάνει από τη βαρεμάρα μέσα στο σπίτι αρχίζει να παρακολουθεί τους γείτονες του συμπεριλαμβανομένης και της νεαρής Άσλεϊ που μόλις μετακόμισε δίπλα με την οικογένεια της. Τα πράγματα όμως θα γίνουν πολύ επικίνδυνα όταν θα αρχίσει να πιστεύει ότι ένας από τους γείτονες του είναι δολοφόνος και θα αρχίσει να του προσάπτει κατηγορίες. Είναι όντως δολοφόνος; ή είναι όλα παιχνίδια του μυαλού του;

Σχόλια: Η ταινία είναι από τα αγαπημένα μου θρυλεράκια. Σίγουρα δεν είναι το πιο σοβαρό, άγριο, διεστραμμένο και αιμοβόρο θρίλερ που υπάρχει... για την ακρίβεια δεν έχει καμία σχέση! Είναι μία ταινία που βλέπεται ευχάριστα συνδυάζοντας την αγωνία, το μυστήριο, το ρομάτζο και το χιούμορ σε ένα κλίμα άκρως σπιτικό! Σίγουρα σου κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται τι θα έκανες και εσύ στη θέση του πρωταγωνιστή. Είναι άραγε ωραία αυτή η τιμωρία του κατ' οίκον περιορισμού;;; Και πως θα μπορούσες να ανταπεξέλθεις στη θέση του;; (με τέτοια γειτόνισσα μια χαρά θα έλεγα!)

Cast:


Προστέτω το official trailer για τυπικούς λόγους αλλά θα σας πρότεινα να μην το δείτε γιατί προδίδει πολλές σκηνές. Εγώ που δεν το είδα καθόλου την ευχαριστήθηκα πολύ την ταινία. 



Review by Stavros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου